Paarden- of hondentrainer / coach met paarden of honden, het ondernemerschap hoef je niet alleen te doen.

Als trainer / coach wil je honden, paarden en/of mensen helpen. Alleen loop je wel tegen heel wat ondernemersuitdagingen aan.

Je wilt leuke dingen doen als ondernemer, dat is klanten helpen. De minder leuke zaken, hoe maak je die leuk?

Het ondernemerschap kan soms ontzettend lastig zijn. Er zijn momenten waarop je vastloopt en geen idee hebt hoe je verder moet. In zo’n geval is het prettig om een netwerk van gelijkgestemde ondernemers te hebben waar je op kunt steunen. Een mastermind biedt deze ondersteuning. Je bent niet langer alleen, maar je hebt een groep mensen die met je meedenken en je kunnen helpen bij het vinden van oplossingen.

Daarnaast biedt een mastermind ook de mogelijkheid om nieuwe ideeën op te doen en je horizon te verbreden. Door met andere ondernemers in gesprek te gaan, kun je nieuwe perspectieven ontdekken en inspiratie opdoen. Dit kan je helpen om nieuwe strategieën te ontwikkelen voor je bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen.

Anderen gingen je voor, dit zeggen over hun ervaring

Ja zeker raad ik👍👍😁 de cursus Happy Business starter aan, is heel erg goed als je zelf een bedrijf wil opstarten of in de toekomst wil beginnen, Annelies begeleid je er goed door heen. Ze geeft goed advies, over onderwerpen waar je over moet nadenken, maar vooral over jezelf, wie - wat - waarom is heel belangrijk. en dan er samen over te sparren kom je tot inzichten, ideeën, en vormgeving van jou bedrijf. Heel erg waardevol. 😁 Annelies TOP 👍
Karin Baaij
Fotograaf
Annelies is een topper, dankzij haar ben ik achter mijn antwoorden gekomen die ik zocht. Bedrijfs gezien qua dienst prijs en doelgroep, Topper ben je
Sabine Korsel
Websitebouwer
Ik volg Annelies van Happy Business starter, doe mee aan de mastermind en ben laatst op de live talentendag geweest. Zij kan je goed helpen als je zelf een bedrijf wil opstarten of net gestart bent. Annelies begeleid je en geeft goed advies, over onderwerpen waar je over moet nadenken, maar vooral over jezelf. Samen sparren over de wie, wat en waarom kom je tot inzichten, ideeën voor jou en jou bedrijf. Super fijn, bedankt.
Jolanda van de Beek
Coach met paarden
De mastermind een gezellige leerzame avond voor ondernemers in de dierenbranche

Wat is een mastermind?

Een mastermind is een groep van gelijkgestemde individuen die samenkomen om onderwerpen over het ondernemerschap te bespreken. Het is een uitgelezen kans om ideeën uit te wisselen, problemen te bespreken en van elkaar te leren. In een mastermind worden ervaringen gedeeld, worden successen gevierd en worden tips en advies gegeven.

Een gratis online mastermind

Het mooie is dat er tegenwoordig ook online masterminds bestaan die volledig gratis zijn. Zo’n online mastermind maakt het nog makkelijker om deel te nemen, omdat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn. Hierdoor kun je gemakkelijk vanuit huis deelnemen, zonder gedoe met reizen of locaties.

Een online mastermind biedt dezelfde voordelen als een fysieke mastermind: waardevolle feedback, ondersteuning en inspiratie. Je kunt deelnemen aan groepsgesprekken via videoconferenties en via chatplatforms. Hierdoor kun je eenvoudig contact maken met andere ondernemers, zelfs als ze aan de andere kant van het land zitten.

Kan jij niet bij de mastermind zijn?

Speciale masterclasses voor ondernemers in de paarden- en hondenbranche

Heb je gehoord over de geweldige mastermind die eens per 2 weken plaatsvindt? Ben je echter teleurgesteld omdat je niet in staat bent om deel te nemen? Maak je geen zorgen! 
Ik heb speciaal voor jou verschillende masterclasses gemaakt, geïnspireerd op de mastermind. Hiernaast vindt je de verschillende masterclasses. Deze masterclasses gaan jou helpen groeien als ondernemer. 

Wat zijn masterclasses

Voordat we verder gaan, laten we even stilstaan bij wat masterclasses zijn. Een masterclass is een eduacatieve sessie op een bepaald gebied. 
Het is een kans voor ondernemers als jij om te leren op dit vakgebied. Deze sessies bieden waardevolle inzichten, praktische tips en strategieen die je kunt toepassen in jouw bedrijf. 

Waarom zijn masterclasses belangrijk?

Masterclasses zijn essentieel voor ondernemers in de paarden- en hondenbranche omdat ze je de mogelijkheid bieden om te groeien en je kennis uit te bereiden. Door deel te nemen aan een masterclass kun je leren van experts. Je kunt nieuwe vaardigheden opdoen, strategieen ontdekken en inspiratie opdoen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

Inspirerende webinars voor ondernemers in de paarden- en hondenbranche: het belang van storytelling
Vertel jouw verhaal en laat je onderneming groeien!

Als ondernemer in de paarden- en hondenbranche is het cruciaal om je te onderscheiden van de concurrentie. Je wilt potentiële klanten raken, inspireren en aantrekken. Maar hoe doe je dat op een effectieve manier? Dit is waarom storytelling zo belangrijk is voor jouw onderneming. In deze webinar vind je informatie over storytelling. Wat kan het voor jouw onderneming doen? En vooral, hoe ga je het toepassen?

De kracht van storytelling

Storytelling is een krachtige tool waarmee je verbinding kunt maken met je doelgroep en emoties kunt opwekken. Mensen zijn van nature gepassioneerd door verhalen en kunnen zich gemakkelijk identificeren met personages en situaties. Door storytelling toe te passen, creëer je een emotionele connectie met je publiek.

De impact op jouw onderneming

Waarom zou je storytelling willen toepassen in jouw onderneming? Het antwoord is simpel: het kan je helpen om je boodschap beter over te brengen en je merk verder te ontwikkelen. Door middel van een goed verhaal kun je jouw visie, missie en waarden op een authentieke en boeiende manier communiceren. Hierdoor zul je niet alleen meer mensen bereiken, maar ook hun interesse wekken en hen aanzetten tot actie.
https://happybusinessstarter.nl/winkel/online-diensten/webinar-storytelling/

Het belang van Human Design voor ondernemers in de paarden- en hondenbranche

Human Design en jouw onderneming

Als ondernemer in de paarden- en hondenbranche ben je constant op zoek naar manieren om jezelf en je bedrijf te verbeteren. Een van de nieuwste trends die zijn intrede heeft gedaan in de ondernemerswereld is Human Design. Dit concept is mega populair geworden en steeds meer ondernemers zien de waarde ervan in. Daarom hebben we besloten om een speciale avond aan dit onderwerp te wijden in onze mastermind.

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat is gebaseerd op astrologie, I Ching, kabbala, chakrakennis en de kwantumfysica. Het biedt inzicht in jouw unieke persoonlijkheid en helpt je om beter inzicht te krijgen in wie je bent en hoe je in elkaar zit. Door middel van een geboortekaart, ook wel blauwdruk genoemd, worden verschillende elementen van jouw persoonlijkheid en energie uitgelicht. Hieruit kunnen bepaalde patronen en eigenschappen worden afgeleid die van invloed zijn op jou als ondernemer.

De verschillende profielen

Human Design maakt gebruik van verschillende profielen om je persoonlijkheid te categoriseren. Elk profiel heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Tijdens de webinar hebben we deze profielen uitgebreid besproken en daarbij enkele voorbeelden gegeven.

Doe er je voordeel mee

Het begrijpen van jouw blauwdruk en het inzicht hebben in jouw unieke eigenschappen kan van onschatbare waarde zijn voor jouw onderneming. Het stelt je in staat om beter te begrijpen hoe je communiceert, beslissingen neemt en met anderen omgaat. Door hierop in te spelen en je aanpassingsvermogen als ondernemer te vergroten, kun je effectiever werken en succesvoller zijn in wat je doet.

Alle verschillende zaken komen aan bod

Tijdens onze avond over Human Design hebben we alle verschillende aspecten behandeld die relevant zijn voor jou als ondernemer in de paarden- en hondenbranche. We zijn ingegaan op de specifieke uitdagingen en mogelijkheden waar jij mee te maken hebt in deze branche en hebben concrete tips gegeven over hoe je jouw blauwdruk kunt gebruiken om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

 

Het belang van doelen voor ondernemers in de paarden- / hondenbrache

Van doelen maken naar doelen realiseren

Ben jij een ondernemer in de paarden- of hondenbranche die droomt van succes? Wil je weten hoe je effectieve doelen kunt stellen en ze kunt behalen? Dan is deze masterclass ‘Doelen stellen’ precies wat je nodig hebt! In deze masterclass leer je niet alleen hoe je je doelen kunt formuleren, maar ook hoe je een strategisch plan kunt opstellen om deze doelen te bereiken. Dus laat ons je begeleiden op weg naar succes!

Het strategische plan

Het hebben van duidelijke doelen is slechts het begin. Om deze doelen te bereiken, is een strategisch plan essentieel. Hierin stel je specifieke acties en stappen vast die je moet nemen om je doelen te realiseren. Een strategisch plan helpt je om gefocust te blijven en zorgt ervoor dat je op koers blijft.

Stap 1: Wees realistisch – Analyseer je huidige situatie en bepaal welke doelen binnen je bereik liggen.
Stap 2: Breek het op – Verdeel grote doelen in kleinere, behapbare stappen.
Stap 3: Maak een planning – Stel deadlines en actietaken op voor elke stap.
Stap 4: Houd jezelf verantwoordelijk – Volg je voortgang regelmatig op en stuur bij indien nodig.
Stap 5: Blijf gemotiveerd – Beloon jezelf voor het bereiken van mijlpalen en focus op je successen.

 

Masterclass Planning: Maak het Gemakkelijk met Deze Tips

Masterclass Planning

Heb je ooit geprobeerd een masterclass te plannen en merkte je dat het moeilijker was dan je had verwacht? Je bent niet de enige! Voor veel vrouwelijke ondernemers in de honden- / paardenbranche kan planning een uitdaging zijn. Maar maak je geen zorgen, we hebben een aantal waardevolle tips waarmee je het planningsproces kunt vergemakkelijken. Kijk deze masterclass om te ontdekken hoe je jouw planning tot een succes kunt maken.

Waarom is een Planningsproces Zo Moeilijk?

Het plannen van een masterclass kan zo moeilijk zijn omdat er zoveel variabelen en taken bij betrokken zijn. Je moet rekening houden met beschikbaarheid, locatie, doelgroep, inhoud en nog veel meer. Bovendien kan het beheren van deze taken overweldigend zijn als je niet goed georganiseerd bent. Dit is waar een effectieve planning het verschil kan maken.

Tips voor Een Gemakkelijke Planning

Hier zijn een aantal tips die je kunnen helpen bij het vereenvoudigen van het planningsproces:

Stel Duidelijke Doelen

Voordat je begint met het plannen van je masterclass, is het essentieel om duidelijke doelen te stellen. Wat wil je bereiken met je planning? Welke specifieke resultaten hoop je te behalen? Door deze vragen te beantwoorden, kun je een duidelijk plan opstellen en je focus behouden tijdens het hele proces.

 

Speciaal voor jou

Toen er iemand was die aan mij vroeg:
Annelies ben jij zo geweldig dat jij alles kan?

Nee zeker niet! Daarom weet ik zeker dat jij dit ook niet alleen kan. 

Speciaal voor jou heb ik ontwikkeld:

 • Een ijzersterk fundament waar je de komende jaren inspiratie uit haalt.  
  Voor je website en voor je sociale media. 
  Je ideale klant, zodat je weet wie je moet aanspreken. 
  Het juiste tarief, zodat je niet alleen plezier in je werk hebt, je kan je rekeningen betalen.


  Hoe ik dat doe? 

  Door middel van 6 coachsessie in 3 maanden. 
  Na die 3 maanden kan je zelf aan de slag, of nog samen met mij. 

  Wat levert jou dit op?

  Na 3 maanden is jouw omzet verdubbeld!

Meest gestelde vragen

Zeker niet! Als ondernemer blijf je groeien. De vraag is of je klant met je mee gegroeit is?
De klanten die je momenteel aantrekt, zijn dat nog wel ideale klanten?
Wil je een nieuw product / dienst op de markt zetten, dan is het goed om te kijken wat bij je past. 
Ook daar is het traject voor bedoelt. 

Dat ligt volledig aan jezelf en waar je met je onderneming staat. 
Ben jij zelf bereid om alles eraan te doen. Dan ga je zeker je doelen halen. 
Ik kan je helaas niet beloven dat als je niet gaat werken aan je onderneming, je wel een goed lopend bedrijf zult krijgen. 

Een kennismakingsgesprek kost niet, € 0,-. 
Nou ja….. het kost je ongeveer 30 – 60 minuten van je tijd. 

Nee ook dat hoeft niet. De site is op ondernemers in de paarden gericht. Want als je je ideale klant duidelijk hebt, kan je die ook aanspreken. 
Ben jij een ondernemer, wil je graag meer klanten? Dan gaan we daar samen aan werken. 

Jazeker. Naast het 3 maanden traject biedt Happy Business Starter aanvullende leuke concepten aan. Zo kan je deelnemen aan de livedagen (talenten & moodboard maken).
Ook kan je gebruik maken van de strippenkaart. De stap naar alles zelf doen, geen stok achter de deur en het niet meer kunnen sparren kan heel groot zijn. Vandaar de strippenkaart. Je kan dan zelf kiezen wanneer je toe bent aan een coachsessie. Bijvoorbeeld in plaats van 2 x per maand, ga je naar 1x per maand. 

Winkelwagen