Je wil klanten, honden, paarden helpen. Daar ligt jouw kracht. Zorg dat je agenda vol raakt

Nu is het DE tijd om je klantenbestand te laten groeien. Jij bent er klaar voor, je klant is er klaar voor, nu elkaar vinden.

Jij wilt ondernemen, alleen zie je door de bomen het bos niet meer. Je agenda is blijft maar leeg

Als ondernemer heb je waarschijnlijk vele opleidingen gevolgd om jouw vakinhoudelijke kennis en vaardigheden te vergroten.
Deze opleidingen hebben jou uitgerust met de expertise die nodig is om je klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.
Je bent klaar om deze kennis toe te passen en mensen te helpen, maar de volgende stap is om klanten daadwerkelijk naar jou toe te trekken.
Gelukkig heb ik een interessant aanbod voor je. Lees verder om erachter te komen hoe ik jou kan helpen om klanten aan te trekken.

Mastermind

Paarden- of hondentrainer / coach met paarden of honden, het ondernemerschap hoef je niet alleen te doen.

Het ondernemerschap kan soms ontzettend lastig zijn. Er zijn momenten waarop je vastloopt en geen idee hebt hoe je verder moet. In zo’n geval is het prettig om een netwerk van gelijkgestemde ondernemers te hebben waar je op kunt steunen. Een mastermind biedt deze ondersteuning. Je bent niet langer alleen, maar je hebt een groep mensen die met je meedenken en je kunnen helpen bij het vinden van oplossingen.

Daarnaast biedt een mastermind ook de mogelijkheid om nieuwe ideeën op te doen en je horizon te verbreden. Door met andere ondernemers in gesprek te gaan, kun je nieuwe perspectieven ontdekken en inspiratie opdoen. Dit kan je helpen om nieuwe strategieën te ontwikkelen voor je bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen.

Wil jij meer weten over de mastermind?
Ga dan naar Mastermind – Happy Business Starter

Kan jij niet bij de mastermind zijn?

Speciale masterclasses voor ondernemers in de paarden- en hondenbranche

Heb je gehoord over de geweldige mastermind die eens per 2 weken plaatsvindt? Ben je echter teleurgesteld omdat je niet in staat bent om deel te nemen? Maak je geen zorgen! 
Ik heb speciaal voor jou verschillende masterclasses gemaakt, geïnspireerd op de mastermind. Hiernaast vindt je de verschillende masterclasses. Deze masterclasses gaan jou helpen groeien als ondernemer. 

Wat zijn masterclasses

Voordat we verder gaan, laten we even stilstaan bij wat masterclasses zijn. Een masterclass is een eduacatieve sessie op een bepaald gebied. 
Het is een kans voor ondernemers als jij om te leren op dit vakgebied. Deze sessies bieden waardevolle inzichten, praktische tips en strategieen die je kunt toepassen in jouw bedrijf. 

Waarom zijn masterclasses belangrijk?

Masterclasses zijn essentieel voor ondernemers in de paarden- en hondenbranche omdat ze je de mogelijkheid bieden om te groeien en je kennis uit te bereiden. Door deel te nemen aan een masterclass kun je leren van experts. Je kunt nieuwe vaardigheden opdoen, strategieen ontdekken en inspiratie opdoen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

Wil jij meer weten over de masterclasses?

Ga dan snel naar
Mastermind – Happy Business Starter

Animal business guide

Ondernemer zijn is leuk, je moet er alleen zelf een feestje van maken

Hoeveel tijd heb jij al zitten zoeken op internet? Heb je meerdere uren besteed aan het surfen op verschillende websites, in de hoop gratis informatie te vinden? Misschien staan je e-mails nu vol met allerlei nieuwsbrieven en aanbiedingen die je al lang niet meer interesseren. Het kan een echte chaos worden in je mailbox als je vergeet om je af te melden.

Maar laten we even teruggaan naar jouw gedachten. Is de chaos in je hoofd al wat verminderd? Als dat het geval is, betekent dit waarschijnlijk dat alles weer op orde komt. Het belangrijkste is natuurlijk dat je agenda gevuld is met afspraken en potentiele klanten.

En weet je wat? Dit alles is echt mogelijk. Wil je weten hoe? Laten we dan samen een uur reserveren in mijn agenda om te ontdekken waar jij echt gelukkig van wordt. Ik zal je uitleggen hoe ons drie maanden durende programma werkt – geen loze beloftes of teleurstellingen, maar concrete informatie en tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Daarna zullen we drie maanden lang intensief samenwerken, zodat jij exact weet wat je moet doen om nieuwe klanten binnen te halen.

Winkelwagen