Het ondernemerschap is niet altijd gemakkelijk, daarom is het zo handig om een gids te hebben die jou door de eerste stappen heen helpt, ik ben die gids voor jou

Business coaches die beloven dat je 10k kan gaan omzetten. Het enige wat jij wilt is dat klanten vanzelf naar je toe komen.

Je wil klanten, honden, paarden helpen. Daar ligt jouw kracht. Zorg dat je agenda vol raakt

Als trainer van honden of paarden, of als coach met honden of paarden, is het aantal klanten dat je kunt helpen beperkt. Het is ontmoedigend om business coaches te horen zeggen dat ze je kunnen helpen om 10k omzet per maand te behalen. Je denkt dan automatisch: “Hoe dan? Ik kan nooit zoveel klanten helpen.”

Daarom richt ik me niet op het behalen van een 10k omzet. Ik wil juist dat jij een agenda hebt waarin klantafspraken staan. Dat is al heel waardevol.

Om dit te realiseren, heb ik speciaal voor jou het Animal Business Guide programma ontwikkeld. Dit traject duurt 3 maanden en samen zorgen we ervoor dat jij precies weet wat je moet doen om klanten (vanzelf) in je agenda te krijgen.

Je wilt je het liefst verstoppen dan tegen iemand zeggen hoe het met je onderneming gaat. Ben jij helemaal klaar om klanten te ontvangen? Zorg er dan voor dat je er bent voor je klanten!

In de eerste instantie kwamen mijn klanten vanzelf tot ik uit loondienst ging

Wanneer ik mijn verhaal met anderen deel, ontvang ik vaak als reactie “dat is zo herkenbaar”.
Als ondernemer help je mensen, honden of paarden naast je werk. Op een of andere manier bleef mijn agenda altijd vol. Maar zodra ik ontslag nam, bleven de klanten weg.
Maar eigenlijk deed ik niets anders, althans dat dacht ik.
Het feit dat mijn klanten mijn financiële afhankelijkheid werden, maakte het verschil.
De spanning was bijna tastbaar.
Ik wilde niet per se een omzet van 10k, ik wilde gewoon met plezier in mijn werk mijn rekeningen kunnen betalen samen met mijn klanten.
En er was nog een belangrijke voorwaarde die ik had:
                                                  Het moest op míjn manier gebeuren!

 

Het kan alleen werken als je op je eigen manier werkt

De coaches die beweren dat je de komende maand 10k kunt verdienen, stellen meteen dat ze de manier hebben gevonden. De methode die voor hen werkt.

Inmiddels ben ik teleurgesteld terwijl mijn portemonnee flink is geslonken.

Maar het werkt eigenlijk niet.

Het werkt wel als je op jouw eigen manier onderneemt. De aanpak die bij jou past, waarbij je energie overhoudt en klanten aantrekt. Alleen wat is die aanpak?

In mijn traject “Animal Business Guide” van 3 maanden gaan we dit onderzoeken.

Als eerste gaan we ontdekken waar jij enthousiast van wordt. Waarom ben je hieraan begonnen? Dat vormt de basis waarmee je jouw bedrijf kunt opbouwen.

Vanuit je missie, visie en kernwaarden gaan we verder naar jouw ideale klant.

Natuurlijk wil je nog steeds je rekeningen kunnen betalen, dus zullen we ook aan het tarief werken.

Zodra je weet wie jouw klant is en wat zij bereid zijn om te betalen, is het tijd om te focussen op marketing zodat je daadwerkelijk klanten kunt aantrekken.

Na afloop van het traject weet jij precies hoe je klanten in jouw agenda krijgt. 10k? Nog steeds niet, maar wel genoeg om de rekeningen te betalen.

Allemaal op jouw manier, want dat werkt voor jou!

Waarom moet ik als ondernemer in de dierenbranche doelen stellen?

Alleen als jij eraan toe bent

Ik heb alle fases doorlopen. Mijn voorbereiding op het moment dat ik mijn baan verliet, was grondig. Ik heb de meeste opleidingen en cursussen gevolgd terwijl ik nog in loondienst was. Toen had ik wat extra geld te besteden, waardoor ik goed was voorbereid. Maar pas toen ik volledig zelfstandig was, kwam de coach die mijn ogen opende. Of dat de juiste keuze was, weet ik niet. Het betekende wel dat ik minder inkomen had en een grote investering moest doen. Desalniettemin motiveerde het mij om te gaan ondernemen.

Is dit jouw moment? Zorg er dan voor dat je snel contact met mij opneemt via de whatt’s app-knop. Stuur een bericht en we plannen snel een afspraak in.

De eerste afspraak is zeker niet zonder reden. Tijdens deze ontmoeting maken we kennis en kijken we of er een klik is tussen ons beiden. Bovendien ontvang je al veel informatie waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Maar het houdt daar niet op – je krijgt namelijk nog een checklist om te beoordelen of je klaar bent om volledig zelfstandig te worden.

Als we daarna besluiten om het traject in te gaan, dan is deze afspraak kosteloos. Je krijgt dus geen 6, maar 7 sessies van mij!

Twijfel je? Maak die afspraak en ik ben ervan overtuigd dat je er geen spijt van zult krijgen.

Winkelwagen