Masterclass Human Design

 7,50 excl. btw

Het is mega populair “Human Design”, daarom is vanuit de mastermind de vraag gesteld om daar een avond aan te besteden.
Dit hebben we gedaan. De verschillende profielen zijn besproken met daarbij enkele voorbeelden.
Deze webinar legt je uit hoe jij je blauwdruk kan lezen.
Doe er je voordeel mee, het kan je helpen bij jouw onderneming.
Alle verschillende zaken komen aan bod, zodat jij jouw blauwdruk snapt. Hoe ziet jouw human design eruit en wat betekend dat

Categorie:

Het belang van Human Design voor ondernemers in de paarden- en hondenbranche

 

Human Design en jouw onderneming

Als ondernemer in de paarden- en hondenbranche ben je constant op zoek naar manieren om jezelf en je bedrijf te verbeteren. Een van de nieuwste trends die zijn intrede heeft gedaan in de ondernemerswereld is Human Design. Dit concept is mega populair geworden en steeds meer ondernemers zien de waarde ervan in. Daarom hebben we besloten om een speciale avond aan dit onderwerp te wijden in onze mastermind.

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem dat is gebaseerd op astrologie, I Ching, kabbala, chakrakennis en de kwantumfysica. Het biedt inzicht in jouw unieke persoonlijkheid en helpt je om beter inzicht te krijgen in wie je bent en hoe je in elkaar zit. Door middel van een geboortekaart, ook wel blauwdruk genoemd, worden verschillende elementen van jouw persoonlijkheid en energie uitgelicht. Hieruit kunnen bepaalde patronen en eigenschappen worden afgeleid die van invloed zijn op jou als ondernemer.

De verschillende profielen

Human Design maakt gebruik van verschillende profielen om je persoonlijkheid te categoriseren. Elk profiel heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Tijdens de webinar hebben we deze profielen uitgebreid besproken en daarbij enkele voorbeelden gegeven.

Doe er je voordeel mee

Het begrijpen van jouw blauwdruk en het inzicht hebben in jouw unieke eigenschappen kan van onschatbare waarde zijn voor jouw onderneming. Het stelt je in staat om beter te begrijpen hoe je communiceert, beslissingen neemt en met anderen omgaat. Door hierop in te spelen en je aanpassingsvermogen als ondernemer te vergroten, kun je effectiever werken en succesvoller zijn in wat je doet.

Alle verschillende zaken komen aan bod

Tijdens onze avond over Human Design hebben we alle verschillende aspecten behandeld die relevant zijn voor jou als ondernemer in de paarden- en hondenbranche. We zijn ingegaan op de specifieke uitdagingen en mogelijkheden waar jij mee te maken hebt in deze branche en hebben concrete tips gegeven over hoe je jouw blauwdruk kunt gebruiken om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masterclass Human Design” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen